""Tell me, what is your plan to do with your one wild precious  life?" Mary Oliver

"Naturens ro"

Bowspring retreat i Cirali, Tyrkiet. d. 22.-29. september 2019.

Favnet af ro og skønhed.

Kom tæt på naturen i Cirali, et lille fiskerleje omgivet af bjerge og skov. Naturen er venlig og favnende og du vil føle dig helt tryg og afslappet her. 

Retreatet er rettet imod at du kan forbinde dig med naturens rolige puls, du kan regenerere, genoplade og styrke din krops- sinds forbindelse.

Hvor godt kender du egentligt din krop?

I en verden med meget hjerne-arbejde kan vi miste den kropslige intelligens. Kroppen kan virke klodset og sansningen kan være nedsat.

En vigtig del af at styrke forbindelse imellem krop og hjerne, er at give kroppen forskellige stimuli;  sansning, bevægelse, berøring, rytme, pulsering og afspænding. 

Netop dette vil være omdrejningspunktet, og hver dag vil du, igennem bowspring katas, blive guidet imod en styrket forbindelse mellem din krop og din hjerne.

Når forbindelsen imellem din krop og din hjerne styrkes, vil du blive bedre til at træffe gode intuitive valg ifht. din sundhed og dit velvære. Du vil være mindre tilbøjelig til at overhøre din krops signaler. 

Bowspring vækker, toner og smidiggør dit bindevæv og da bindevævet er vores mest nervefyldte væv, øger bowspring træning din sansning og din kropsfornemmelse.

Du kommer i form!

Gennem den daglige praksis får du kontakt med dele af din krop som måske er glemt og hensynende. Bowspring træning favner og integrerer alle dele af din krop og du bliver stærk og smidig på en meget naturlig måde, som hvis dit liv var at jage på savannen, klatre i træer, svømme ovs.

Bowspring giver en stærk ryg, en rund løftet bagdel, lang og tonet mave, stærke hænder og fødder og tonede arme og ben.

 

Du vil opleve at dit bindevæv bliver fast, smidigt og forynget.

Med bowspring træning skaber lethed og ynde. Og du kan styrke din ynde og forbindelsen imellem krop og hjerne, gennem hele livet.

Ro og rytme.

Kroppens og sindets processer følger en rytme over døgnet. Retreatet følger en sund og opbyggende rytme af aktivitet og hvile,  spise og faste. Rytmen vil hjælpe dig til nærende søvn, udrensning, regenerering og overskud.

Mine retreats hyggelige og uformelle. Vi hygger og snakker og du vil føle dig godt tilpas i godt selskab. Stilhedsperioderne gør det muligt for dig at forbinde dig indad, så du kan møde andre fra din egen indre ro.

Perspektiv på dit liv.

Et retreat sætter perspektiv på dit liv. Du er væk og ser dit liv lidt på afstand og samtidigt har du tid til at mærke hvordan det hele føles. Hvad er der vigtigste?

Med enkle skriveøvelser vil jeg hjælpe dig med at sætte perspektiv på dit liv, så du kan træffe gode valg for dig selv.

Retreatet er for alle niveauer.

Pris: kr 6200 DDK

Prisen inkluderer:

Ophold og opredning i to personers bungalows på Hermera boutique hotel. Hver bungalow har en dejlig terrasse og et badeværelse.

7 overnatninger, hvoraf 6 dage er retreat.

Fuld forplejning med lækker og sund mad af lokale råvarer, i de 6 retreat dage.

To daglige basic bowspring klasser, og valgfrie playground klasser med mere leg og teknik. 

Du undervises af Signe og gæstelærer Annie Kay Chachtel, som er den førende bowspring underviser i Sverige. 

 

En massage hos Orhan Gulsever, som er uddannet aurvedisk massør, zoneterpeut og craniosacral terapeut. 60 min.

 

Silent walk på pilgrimsruten "den lyrgiske vej". 

Transport til og fra lufthavnen i Antalya hvis du flyver med mine anbefalende afgange.

Det er muligt at få eneværelse.

 

Læs mere om Cirali og Hermera hotel.

Skriv til mig for at tilmelde dig retreatet