Leg, stilhed, forundring.

Bowspring retreat, Cirali, Tyrkiet 23. - 30. maj 2021

Jeg har undervist mange retreats i Cirali og bliver ved med at vende tilbage, fordi Cirali bare har alt hvad jeg ønsker mig. Det samme gør deltagerne, de tager med igen og igen og igen. Cirali bringer dig i kontakt med en helt grundlæggende lykkefølelse, sanselighed, ubekymrethed og simpel væren, som er nærende for dig, på et dybt plan. 

Cirali er et lille frugtbar bugt omgivet af bjerge og skov. Området er UNESCO fredet pga. havskildpadderne som lægger æg på stranden, og fredningen har betydet at stedet er beskyttet imod masseturisme. Der må ikke bygges hoteller i området.

Vi bor Hermera som er fine træbungalows i en frugthave med udsigt til bjergene. Hver bungalow har egen terrasse og bad. Du bor alene eller sammen med andre efter dit ønske, der er bungalows i forskellige størrelser og indretninger og vi praktiserer på den store terrasse over hovedbygningen, hvor der er køkken og spisestue.

 

Morgen og eftermiddags praksis slutter med at liflige dufte fra køkkenet når os og nedenunder venter der os masser af frisk, grøn og lokal mad. Når du ligger på terrassen er du svøbt i lun og let vind, lyden af rullestenene fra havet, fuglelyde, og blomsterduft ... og liftlige dufte fra køkkenet. 

Vores vært Ummani er utroligt sød og hun og hendes hjælpere gør alt hvad de kan for at vi skal have det godt. Ummani går selv i køkkenet når vi er der. Alt er hjemmelavet med kærlighed, af lokale råvarer.

Bowspring:

Hver morgen og eftermiddag samles vi og praktiserer. Praksissen styrker din kropsbevidsthed, funktionalitet, gesvindthed og smidighed. Bowspring træning transformerer kropslig skrøbelighed til katteagtig gesvindthed, styrke og ungdommelighed. 

 

Jeg guider på en simpel og enkel måde, hvor alle kan være med. Bowspring træningen vil især styrke og balancere bagsiden af kroppen; Din nakke, ryg og bagdel vil styrkes markant. Dine hænder og fødder bliver stærkere og sundere.

Bowspring er en bevægelsesform som balancerer tonus og åbenhed i kroppen. Metoden bygger på viden om fascier (bindevæv) og hvordan kroppen kan bevæge sig naturligt, frit og sammenhængende.

Samtidigt træner du, med bowspring, nervesystemet i at regulere og tilpasse tonus. Gennem toning af krop og nervesystem, opbygger du fysisk og psykisk styrke til at kunne gå modigere og mere tillidsfuldt ud i relationer og i livet i det hele taget.
Vandring:

Vi vandrer i stilhed på en sti langs med havet, som er en del af "den lyrgiske vej" en pilgrims-rute. Vandringen fører os til den lille bugt "Maden Bay", hvor vi bader, spiser vores medbragte mad og er i stilhed.Mad:

Inkluderet i retreatet er fælles morgenmad og middag om aftenen. Maden er lavet af lokale råvarer. Jeg lægger mange tanker i planlægningen af vores mad, og anser maden som en vigtig del af en nærende og opbyggende helhed.


Dagligt program:


Meditation/pranayama og bowspring 8.00 - 9.30


Brunch 9.30


Bowspring eller restorativ yoga 16.00-18.00


Middag 18.00


Undtagelser fra programmet:

Onsdag starter vi dagen med vandring i stilhed ud til Maden bugten, hvor vi bader (ca. 8 km i alt )

Fredag starter vi dagen med vandring til Chimeras. (Ialt ca 5 km)

Lørdag morgen spiser vi fælles morgenmad, herefter har du tid til at pakke, slappe af og tage en sidste svømmetur.


Pris: 6500DKK


Dette inkluderer:


7 overnatninger med opredning delt dobbeltværelse eller eneværelse, efter aftale. 

 

Forplejning.

Undervisning i bowspring og andre mindfulness øvelser.

Fælles vandring i stilhed til smukke Maden Bay

Fælles tur op til Chimeras, den evige ild som udspringer fra bjerget ved Cirali.

Transport fra/til Antalya lufthavn hvis du ankommer med de anbefalede direkte fly fra Billund eller fra København.

 

Læs mere om Cirali og rejsen.

 

""Tell me, what is your plan to do with your one wild precious life?" Mary Oliver