""Tell me, what is your plan to do with your one wild precious  life?" Mary Oliver

Efterår og selvomsorg

D. 17 november 2019 kl. 10.00 - 13.00

 Åndedræt, indadvendthed, blød bevægelse og meditation. Kom helt tæt på dig selv og mærk dit stille indre med yinmind inspireret bowspring alignment. Fokus er dig og på en praksis hvor du igen og igen stiller skarpt på “hvad er det mest kærlige, du kan gøre for dig selv lige nu?”

 

Bliv guidet igennem blød bevægelse, blide åndedrætsøvelser og stille meditation. Det er et dybt helende treat som du vil kunne mærke i krop og sind længe efter!

 

 

Om Snebjørk:

 

Jeg er gudindelig-mester i selvforkælelse, intet mindre. Jeg har kendt til at have alt for meget om ørene, så meget at jeg til sidst ikke kunne høre, hvad jeg havde brug for, og nærmest brændte ud. Jeg har brugt flere år på at lære at tage hånd om mig selv, og jeg er efterhånden blevet ret god til det.Derfor ser jeg det som min fineste opgave, at hjælpe dig med at gøre det samme. Jeg har en baggrund som massør, yogalærer & kostpilot, og har dermed arbejdet med kroppen på flere forskellige områder siden 2002. Jeg har hjulpet mine klienter og elever til at leve et liv med færre smerter, et liv med mere livskvalitet, en hverdag med mere ro og overskud.

Hvor: Mejlgade 47, Aarhus C.

Pris: 650DDK

Tilmelding og betaling til MobilePay: 25753

Medbring: Lunt og blødt tøj og søndag i krop og sind.