1:1 personlig træning fysisk eller online.

Mange af mine elever begynder deres praksis på hold med et forløb med personlig træning. Du kan også tage personlig træning fordi det passer bedst ind din hverdag, eller til dit behov.

Jeg kigger på dig og danner mig et billede af din fysiske funktionalitet og harmoni. Herfra arbejder vi på en måde som gør dig mere vågen i din krop og derved også i dit sind. 

 

Regelmæssig træning giver dig: 

 

Sunde og stærke led.  

 

En sund, ungdommelig og funktionel mobilitet og styrke.

 

Coretræning/ bedre vejrtrækning. Bowspring giver et stærkt og frit mellemgulv og en stærk og fri bækkenbund. Et harmonisk åndedræt både toner og afspænder musklerne og vævet inde i kroppen. 

 

Velvære. Metoden som jeg arbejder ud fra, er målrettet at balancere moderne menneskers ubalancer. Jeg kan hjælpe dig med at skabe mere harmonisk og ensartet tonus i dit muskel og bindevæv. Herved forvinder skulder, nakke, lændesmerter og ofte også knæ-skavanker.

Stærke hænder og fødder. Vi træner hænderne og fødderne for styrke og sundhed. Stærke hænder og fødder giver dig kropslig afgrænsning og grounding. 

Nærvær og livsglæde. Når du giver kroppen opmærksomhed, kommer du “nær ved din væren”. Det øjeblik, lige nu, kan kun opleves gennem dine sanser. Når du styrker din kropslighed bliver dine oplevelser med natur og medmennesker stærkere og mere meningsfulde.

 

Din træning kan foregå i mit yogarum på Nymarks alle 231, eller gennem Zoom.

 

En session 60 min. Pris: kr 750DKK

Forløb med 6 sessions 60 min. Pris 3900DKK​

"Jeg har igennem de seneste måneder benyttet mig af Signes tilbud om enetimer i Bowspring yoga. Jeg var ikke bekendt med denne yogaform forinden, men er idag overbevist om, at det er min form for yoga. Det, at fokus er på bindevævet og på den naturlige holdning, tiltaler mig og gør mig godt. Jeg er meget begejstret, har været glad for enetimerne med grundige instruktioner i øvelserne og jeg fortsætter med Bowspring yoga fremover."​ Anette Harbech Olesen, forfatter. ​

 

 

Da jeg startede med Bowspring sidste år var det lidt som at blive smidt ud på dybt vandt i en ny og ukendt verden. Enetimer med Signe var derfor et fantastisk sted at have hvor jeg kunne stille de mange spørgsmål man har som nybegynder og have tiden til at komme i dybden med alle de små ting som driller i starten. Signe havde et super syn for hvilke små justeringer der skulle til og hvad jeg kunne arbejde med for hele tiden at gøre det lidt bedre. Og samtidig var hendes glæde ved Bowspring utrolig smittende. Klar anbefaling herfra! Christian, Brabrand. ​ 

 

Jeg har fået enetimer ved Signe i over et halvt år nu, og jeg er SÅ glad for det. Næsten 50 år , alene mor, krævende job og med knæ problemer var min kondi og krop på et nul punkt. Nu føler jeg mig stærkere , mere motiveret og energifyldt og faktisk også mere kropsklog. Signe giver mig både styrke i kroppen og ro i sindet. En skøn måde at koble fra den travle hverdag. Bowspring øvelser aktiverer hele kroppen og har hjulpet både på mine knæ og stivhed i hofterne. Jeg glæder mig hver gang til at se Signe - med hendes glæde og ro - og forundres hver gang hvor hurtigt 1 time kan gå. Nu har jeg en ugentlig enetime og en gang om ugen på hold. Super kombination. Enetimerne gør virkelig at jeg kan gøre det bedre på holdene - især når man er ny til bowspring. TAK for dig, Signe. Elisabeth, Mårslet