Signe Budolf

Jeg er optaget af at forstå kroppens naturlige bevægemønstrer, i forhold til moderne menneskers ubalancer, og det som over tid ødelægger vores sundhed og velvære.

 

Med bowspring træning lærer du at bevæge dig naturligt og let, på en måde hvor du holdt og støttet af dine muskler og dit bindevæv. Du lærer en praksis som du kan tage med dig ud i hverdagen. Det handler om at du ikke slider på din krop, men derimod beskytter, opbygger og passer på den. Bowspring træning giver en atletisk funktionalitet i kroppen, som du vil mærke når du  begynder at løbe, gå, cykle eller dyrke anden sport, på en ny og sundere måde. Bowspring giver en naturlig stærk og balanceret krop. 

 

"The first wealth is health" Ralph Waldo Emerson 

​​

Tag vare på den krop og det liv du har fået. Med bowspring træning tager du ansvar for dig selv, din sundhed, dit velvære og din evne til være noget for andre. Gennem en legende, nær-værs- og bevægelses-praksis, træner du din fysiske og psykiske styrke til at kunne gå tillidsfuldt og modigt ind i relationer og igennem livets faser.

 

 I september 2019 blev jeg, som den allerførste i verden, Certificeret Global Bowspring Teacher,  læs mere

​Min første yoga-uddannelse var i 2012 ved Soham Johansen og Simon Krohn, og et par år efter tog jeg en restorativ yogalærer uddannelse, ved Ditte Bykærholm Nielsen og Soham Johansen.

Mine lærere er Joachim Hauser, Soham Johansen, Ditte Bykærholm Nielsen, John Friend, Desi Springer, Christy Punnett og Michael Stubberup.

Jeg er altid nysgerrig og søger en dybere forståelse af kroppen og sindet. Min undervisning tager udgangspunkt i min egen praksis og jeg formidler en praksis som er levende, legende, udforskende og i udvikling.

 

Aktuelt i 2020 har jeg ugentlig undervisning med Christy Punnet (som jeg også er uddannet ved) og jeg følger en kursusrække på Vækstcenteret i Nørre Snede om meditation og den polyvagale teori.

Læs om enesession

 

 

​Før jeg blev yogalærer, arbejdede jeg i 8 år som sygeplejerske med neurologi og neurokirurgi, i intensivt regi og i rehabilitering og jeg har studeret kinesisk medicin (akupunktør)  og Thai-Yoga-Massage.

Fotos på min side er taget af Hansvisuelleverden.dk

Akvareller med bowspring af den lokale Mårslet bowspringer Charlotte Juul Sørensen.

Kære Signe.
Jeg vil bare sige at jeg “elsker” dine timer . Første gang jeg startede vidste jeg at det her var mig , men hele min lille familie var i et “stressland” og det kunne bare ikke lade sig gøre. Men nu er jeg “landet” og elsker det. 
Tak for dig og det du giver og specielt tak for din morgen time her torsdag. Elsker det❤️
Ville bare sige tak😉 Bettina Beltov, Mårslet.

 

Da jeg startede med Bowspring sidste år var det lidt som at blive smidt ud på dybt vand, i en ny og ukendt verden. Enetimer med Signe var derfor et fantastisk sted at have, hvor jeg kunne stille de mange spørgsmål man har som nybegynder og have tiden til at komme i dybden med alle de små ting som driller i starten. Signe havde et super syn for hvilke små justeringer der skulle til og hvad jeg kunne arbejde med for hele tiden at gøre det lidt bedre. Og samtidig var hendes glæde ved Bowspring utrolig smittende. Klar anbefaling herfra! Christian, Brabrand.Wow. Tusind inderlig taknemmelighed for din evne til at bringe nærvær og vitalitet mellem os 14 kvinder i går. Jeg er stadig helt "høj" af praksissen og flere af mine veninder var meget meget glade for at have oplevet en ny form for både ro og energi i sig selv og i vores venindesamvær. Bedste hilsner og knus Astrid, Malling

 

 

Signe guider så præcist og dynamisk og har øje for at støtte til at komme mere optimalt i stillingerne for en skadet krop. Virkelig forløsende og fantastisk effektiv. Gitte Serup Ladefoged, Højbjerg.

 

 

Fantastisk instruktion. Præcist sprog lige i rette tid. Spændende, dynamisk. Inger Steensig, Brabrand.

 

 

"Jeg har igennem de seneste måneder benyttet mig af Signes tilbud om enetimer i Bowspring yoga. Jeg var ikke bekendt med denne yogaform forinden, men er idag overbevist om, at det er min form for yoga. Det, at fokus er på bindevævet og på den naturlige holdning, tiltaler mig og gør mig godt. Jeg er meget begejstret, har været glad for enetimerne, med grundige instruktioner i øvelserne og jeg fortsætter med Bowspring yoga fremover."Anette Harbech Olesen, forfatter.

 

 

"Cirali-retreatet er en helt særlig oplevelse fordi naturen er helt tæt på - i vores dyre- og plantelignende bowspring-bevægelser, i vores frodige omgivelser, og i det, at retreatet er en mulighed for at komme ned under alle de lag af gøren, som fylder i hverdagslivet, til den naturlige væren, vi er. Signe har som lærer en fantastisk evne for omsorg og nærvær, og på hendes klasser er der både plads til sjov og leg, men også afspænding og dybe åndedrag; jeg går altid fra hendes timer med en rolig lethed i krop og sind." Mette Sofie Gammelgård Gade

 

Hej Signe! Jeg har i et halvt år været lige på nippet til at stå i en håndstand. Det kan være et ret intenst sted at stå - lige på grænsen mellem ikke-kunnen og mestren. Men idag skete der noget. Idag lærte jeg to ting: en teknik som gør, at jeg kan træne de mavemuskler der skal hive mig op (et langsomt hop ned fra L-håndstand), samt en teknik der gør, at min krop bliver sin egen vægtstang, og jeg pludselig kan holde mig selv stående i flere sekunder ad gangen. Mange, mange mange tusind tak. Simple instruktioner fra dig har gjort en verden til forskel for mig. Kærlig hilsen Ninna, der var med på dit søndags hold.

Har gennem nogle år fået undervisning af Signe, og hun er en af mine favoritlærere. Hun er sindssygt dygtig, engageret, kreativ og udfordrende på den gode måde. Er meget stor fan! �

Netop hjemvendt fra yogaretreatet i Cirali kan jeg med hånden på hjertet sige, at det er en fuldstændig vidunderligt og magisk oplevelse, som jeg ønsker at alle kunne få... Skal helt sikkert med igen. TAK.

5 kæmpestore stjerner herfra! Elenah Sol Levante

//Tak for et dejlig retreat med jer I Tyrkiet! Fantastisk yoga! Dejligt at opleve jeres udstråling og engagement.
Cirali og Villa Iz er en behagelig ramme med afslappet landlig stemning mellem hav og bjerge.
Vi har nydt at være sammen med de andre yogier - og jer to dygtige og kompetente undervisere!
Yogaklasserne har været afvekslende og fulde af indsigt i krop og sind. I giver en god energi videre til os med jeres hjertevarme. Jeres yoga har sat spor, som vi stadig bygger videre på i vores yogapraksis, efter vi er kommet hjem.
Vi er begyndt at spare sammen til næste retreat - i Tyrkiet eller måske bare på Fyn. Vi ses!

Kærlig hilsen Christi og Vagn//

 

>> Jeg deltog i Signe og Senays første yogatur til Tyrkiet. Det var en rigtig dejlig oplevelse med disse 2 meget profesionelle yogalærere. Der var tid til fordybelse og individuel hands on, sund mad, masser af sol , smuk natur, fantastisk hav og dejlige værelser. En uge man bør unde sig selv mindst en gang om året >> Kærlig hilsen Hanne>> Hanne Dahlfelt>> Bakkevejen 23 >> 4540 Fårevejle>> ️ 29721749

 

 

//Kære Senay og Signe,Tak for et skøn tur i efteråret :-) Håber at vi ses igen enten i foråret eller til efteråret:-)Efter yogaretreatet vendte jeg tilbage til Danmark med en glæde indeni og nyt overskud, som jeg ikke havde haft længe. Det var lige hvad jeg trængte til.Det var fantastisk at lave yoga morgen og aften og samtidig var der tid til at slappe af eller gøre, hvad man ellers ville resten af dagen.I var super gode til at skabe en god og omsorgsfuld stemning, og tilpasse programmet til både sind og krop. Cirali synes jeg er et super godt sted til et yogaretreat - stille og roligt og smukt og maden sund og super lækker.Alt i alt en super god oplevelse, som man godt ku mærke, at i gjorde jer umage for at gøre super dejlig for os deltagere på retreatet:-)Mange hilsner Tasha//

""Tell me, what is your plan to do with your one wild precious  life?" Mary Oliver