Yoga coaching 1:1

 

Jeg hjælper dig med at tage ansvar for dig selv og dit velvære. 

Jeg kigger på dig og danner mig et billede af din kropslige funktionalitet og harmoni. Herfra arbejder vi på en måde som gør dig mere vågen, afspændt og balanceret i din krop og i dit sind. 

 

1:1 Coaching giver dig:

Hjælp til at komme i form.

Coretræning/ bedre vejrtrækning. Opbyg et stærkt og frit mellemgulv og en stærk og fri bækkenbund. 

 

Velvære. Metoden som jeg bruger, balancerer moderne menneskers ubalancer.

 

Jeg kan hjælpe dig med at skabe mere harmonisk og ensartet tonus i dit muskel og bindevæv. Herved forvinder skulder, nakke, lændesmerter og ofte også knæ-skavanker.

 

En coaching session kan også være en tur på massagebriksen hvor jeg løsner dine muskler og led og bruger kraniosakralterapi som er et biohack ind i dyb og nærende restitution. 

Du kan vælge at træne i 30 min og dernæst få en time på briksen. Eller 60 min træning og 30 min manuel afspænding/kranio sakral terapi. 

Sessions finder sted i mit yogarum på Nymarks alle 231, eller i mit studie Mejlgade 47. Eller på stranden som på videoen. Online sessions er også en mulighed. 

En session 60 min. Pris: 750DKK

Forløb med 6 sessions 60 min. Pris 4200DKK​

En session 90 min. Pris: 950DKK

Forløb med 6 session 90 min. Pris 5500 DKK

17923119794508341.jpg
Signe%20Budolf_edited.jpg

"Jeg har igennem de seneste måneder benyttet mig af Signes tilbud om enetimer i funktionel yoga. Jeg var ikke bekendt med denne yogaform forinden, men er idag overbevist om, at det er min form for yoga. Det, at fokus er på bindevævet og på den naturlige holdning, tiltaler mig og gør mig godt. Jeg er meget begejstret, har været glad for enetimerne med grundige instruktioner i øvelserne og jeg fortsætter med Bowspring yoga fremover."​ Anette Harbech Olesen, forfatter. ​

 

 

Da jeg startede med Funktionel yoga sidste år var det lidt som at blive smidt ud på dybt vandt i en ny og ukendt verden. Enetimer med Signe var derfor et fantastisk sted at have hvor jeg kunne stille de mange spørgsmål man har som nybegynder og have tiden til at komme i dybden med alle de små ting som driller i starten. Signe havde et super syn for hvilke små justeringer der skulle til og hvad jeg kunne arbejde med for hele tiden at gøre det lidt bedre. Og samtidig var hendes glæde ved Bowspring utrolig smittende. Klar anbefaling herfra! Christian, Brabrand. ​ 

 

Jeg har fået enetimer ved Signe i over et halvt år nu, og jeg er SÅ glad for det. Næsten 50 år , alene mor, krævende job og med knæ problemer var min kondi og krop på et nul punkt. Nu føler jeg mig stærkere , mere motiveret og energifyldt og faktisk også mere kropsklog. Signe giver mig både styrke i kroppen og ro i sindet. En skøn måde at koble fra den travle hverdag. Bowspring øvelser aktiverer hele kroppen og har hjulpet både på mine knæ og stivhed i hofterne. Jeg glæder mig hver gang til at se Signe - med hendes glæde og ro - og forundres hver gang hvor hurtigt 1 time kan gå. Nu har jeg en ugentlig enetime og en gang om ugen på hold. Super kombination. Enetimerne gør virkelig at jeg kan gøre det bedre på holdene - især når man er ny til bowspring. TAK for dig, Signe. Elisabeth, Mårslet