100929088_10222849574811564_1577426777834258432_n.jpg

Yoga coaching 1:1

 

Mange af mine elever har glæde af 1:1 coaching som hjælp til at være med dig selv og mobilisere din styrke og villighed til at tage hånd om dig selv. 

 

Det kan være en periode af dit liv hvor du særligt har brug for at tage hånd om dig selv fysisk, psykisk og mentalt. Det kan være fristende at forlade dig selv hvis noget er svært, men gennem yoga coaching hos mig gør du det modsatte. jeg hjælper dig med at tage ansvar for dig selv. Du er det værd. 

Jeg kigger på dig og danner mig et billede af din kropslige funktionalitet og harmoni. Herfra arbejder vi på en måde som gør dig mere vågen, afspændt og balanceret i din krop og i dit sind. 

 

1:1 Coaching giver dig:

Bevidsthed om din krops forsvarsværker. Hvorfor du er anspændt i krop og muskler?

Hvordan du kan arbejde med det?

Teknikker til at aktivere dit parasympatiske nervesystem så du restituerer bedre og bliver mere nærværende i din hverdag. 

Coretræning/ bedre vejrtrækning. Opbyg et stærkt og frit mellemgulv og en stærk og fri bækkenbund. Et harmonisk åndedræt både toner og afspænder musklerne og vævet inde i kroppen. 

 

Velvære. Metoden som jeg arbejder ud fra, er målrettet at balancere moderne menneskers ubalancer. Jeg kan hjælpe dig med at skabe mere harmonisk og ensartet tonus i dit muskel og bindevæv. Herved forvinder skulder, nakke, lændesmerter og ofte også knæ-skavanker.

Nærvær og livsglæde. Når du giver kroppen opmærksomhed, kommer du “nær ved din væren”. Det øjeblik, lige nu, kan kun opleves gennem dine sanser. Når du styrker din kropslighed bliver dine oplevelser med natur og medmennesker stærkere og mere meningsfulde.

 

En coaching session kan også være en tur på massagebriksen hvor jeg løsner dine muskler og led og bruger kraniosakralterapi som er et biohack ind i dyb og nærende restitution. 

Nogle vælger at træne 30 min og dernæst få en time på briksen med afspænding. Eller 60 min træning og 30 min manuel afspænding/kranio sakral terapi. 

Sessions finder sted i mit yogarum på Nymarks alle 231, eller i mit studie Mejlgade 47. Online sessions er også en mulighed. 

En session 60 min. Pris: 750DKK

Forløb med 6 sessions 60 min. Pris 4200DKK​

En session 90 min. Pris: 950DKK

Forløb med 6 session 90 min. Pris 5500 DKK

17923119794508341.jpg
Signe%20Budolf_edited.jpg

"Jeg har igennem de seneste måneder benyttet mig af Signes tilbud om enetimer i funktionel yoga. Jeg var ikke bekendt med denne yogaform forinden, men er idag overbevist om, at det er min form for yoga. Det, at fokus er på bindevævet og på den naturlige holdning, tiltaler mig og gør mig godt. Jeg er meget begejstret, har været glad for enetimerne med grundige instruktioner i øvelserne og jeg fortsætter med Bowspring yoga fremover."​ Anette Harbech Olesen, forfatter. ​

 

 

Da jeg startede med Funktionel yoga sidste år var det lidt som at blive smidt ud på dybt vandt i en ny og ukendt verden. Enetimer med Signe var derfor et fantastisk sted at have hvor jeg kunne stille de mange spørgsmål man har som nybegynder og have tiden til at komme i dybden med alle de små ting som driller i starten. Signe havde et super syn for hvilke små justeringer der skulle til og hvad jeg kunne arbejde med for hele tiden at gøre det lidt bedre. Og samtidig var hendes glæde ved Bowspring utrolig smittende. Klar anbefaling herfra! Christian, Brabrand. ​ 

 

Jeg har fået enetimer ved Signe i over et halvt år nu, og jeg er SÅ glad for det. Næsten 50 år , alene mor, krævende job og med knæ problemer var min kondi og krop på et nul punkt. Nu føler jeg mig stærkere , mere motiveret og energifyldt og faktisk også mere kropsklog. Signe giver mig både styrke i kroppen og ro i sindet. En skøn måde at koble fra den travle hverdag. Bowspring øvelser aktiverer hele kroppen og har hjulpet både på mine knæ og stivhed i hofterne. Jeg glæder mig hver gang til at se Signe - med hendes glæde og ro - og forundres hver gang hvor hurtigt 1 time kan gå. Nu har jeg en ugentlig enetime og en gang om ugen på hold. Super kombination. Enetimerne gør virkelig at jeg kan gøre det bedre på holdene - især når man er ny til bowspring. TAK for dig, Signe. Elisabeth, Mårslet